DM kedvencek - baba ápolásához


Mindig érdekelt, hogy mik lapulnak egy bababoxban. Most megtudtam, többszörösen is, mert az ingyen kiváltható dobozok egy része is már a szobában várja a mutogatást. Ez most egy fizetős, normális Dm kedvencek doboz, ami nyilván tele van pakolva (a mintadobozokkal ellentétben). Ha kíváncsiak vagytok rá, mi van benne, katt a videóra! :)



Örökkékékazég

2 megjegyzés:

  1. Ó a Sudocrem a világ legjobb popsikrémje, iszonyat kevés kell belőle és nem is ajánlják minden pelusozáshoz, csak amikor kritikus a helyzet. Mi még mindig tartunk otthon egy tégellyel, fosóshányós időszakokban életmentő, bocsi. :D Egyébként meg irtó cuki vagy! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, én is csak jót hallottam róla. Amikor abban még nem is voltunk biztosak, hogy összejön a baba, én már eldöntöttem, h ez lesz majd a mi krémünk, ha sikerül. :D Köszönöm, igyekszem cuki lenni. :)

      Törlés

Örülök, ha leírod a véleményed, kérlek tedd is meg! Amire figyelj: ne tartalmazzon trágár szavakat, ne legyen sértő sem rám, sem más kommentelőkre, vagy bárkire nézve. Ha nem értesz egyet, azt is írd le, de kulturáltan! :) Ha nem jelenik meg az írásod azonnal: ne ijedj meg, moderálás után ott lesz, ha betartottad a fent kérteket! :)